Καβουρδίζουμε τον τραχανά σε χαμηλή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο και τον προσθέτουμε σε νερό που κοχλάζει σε αναλογία 1 κούπα τρχανάςπρος 9 κούπες νερό. Τον βράζουμε για περίπου 12 λεπτά μέχρι να χυλώσει.
..
Καβουρδίζουμε τον τραχανά σε χαμηλή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο και τον προσθέτουμε σε ν...
Τσιγαρίζουμε ελαφρά το πλιγούρι με ελάχιστο ελαιόλαδο. Το ρίχνουμε σε καυτό νερό σε αναλογία 1 μέρος πλιγούρι με 1 ½ μέρος νερό, προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι και κάποιο αρωματικό π.χ. βασιλικό. Μόλις πάρει μία βράση το απομακρύνουμε από την φωτιά. Το σκεπάζουμε με μία πετσέτα για να παραμείνει σπυρωτό. ..
Τσιγαρίζουμε ελαφρά το πλιγούρι με ελάχιστο ελαιόλαδο. Το ρίχνουμε σε καυτό νερό σε ...