ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το 1985 η οικογένεια του Ευστάθιου Δαμιανού Παχόπουλου αποφάσισε να επενδύσει στην αγορά και αξιοποίηση ενός αγροκτήματος 150 στρεμμάτων, στον Κούκκο Κατερίνης.
Η απόφαση αυτή ήταν το καταστάλαγμα μιας ζωής που για τον Ευστάθιο ξεκίνησε το 1915 στη Τραπεζούντα του Πόντου και συνέχισε με τις δυσκολίες της προσφυγιάς και της συμμετοχής στον 
δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Βιοματικά, αλλά και σαν γονιός, οι αξίες της ζωής του ήταν η παραγωγή, η αυτάρκεια, η αλληλεγγύη και η φιλοξενεία.
Για αυτούς τους λόγους, η αγορά του αγροκτήματος δεν ήταν μια ακόμη επιχειρηματική απόφαση αλλά πρόταση ζωής για την οικογένεια του και τους φίλους του.  Σήμερα λοιπόν το 2020, 35 χρόνια αργότερα, λόγω των οικονομικών εξελίξεων καλούμαστε όλοι να το κάνουμε πράξη, καθώς η αυτάρκεια και η αλληλεγγύη είναι απαραίτητα συστατικά της επιβίωσης.

Έτσι λοιπόν, για να εξασφαλίσουμε τις ανάγκες της οικογένειας και σε μεγάλο βαθμό τα γεύματα των επισκεπτών του αγροτικού πανδοχείου, παράγουμε τα δικά μας προϊόντα, τα οποία είναι μέλι, ελιές, λάδι, φρούτα, σιτάρι, αλεύρι και ζυμαρικά ζέας, ταχίνι με χαρούπι και μέλι, πούλπα φρούτων με αγαύη (σε μορφή μαρμελάδας) και κεφίρ.
Επιπλέον, σε έκταση 6 στρεμμάτων φροντίζουμε κότες ελευθέρας βοσκής. 

Για όλα αυτά τα προϊόντα οι επισκέπτες μας έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τον φυσικό τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας τους και να τα προμηθευτούν κατά παραγγελία, δεδομένου ότι σε ορισμένα προϊόντα οι ποσότητες είναι περιορισμένες.

Προς το παρόν έχουμε τυποποιήσει προϊόντα που παράγονται από το βιολογικό σιτάρι ζέας που καλλιεργούμε και αποφλοιώνουμε με εξειδικευμένα μηχανήματα στο αγρόκτημα. 
Με αυτο το εξαιρετικό και βιολογικά πιστοποιημένο σιτάρι ζέας παράγουμε τα παρακάτω προϊόντα, τα οποία είναι: αποφλοιωμένο σιτάρι , αλεύρι, ζυμαρικά, σιμιγδάλι, τραχανάς ξινός, τραχανάς με λαχανικά και κορκότο.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.