Ρίχνουμε στο νερό πολύ αλάτι και λίγο σπορέλαιο. Όταν κοχλάσει το νερό ( όχι απλό βρασμό) ρίχνουμε τα ζυμαρικά για όσα λεπτά αναγράφεται στην συσκευασία του κάθε ζυμαρικού. Τα στραγγίζουμε πολύ καλά χωρίς να τα ξεπλύνουμε και τα ανακατεύουμε απαλά με πολύ λίγο ελαιόλαδο ή ρίχνουμε την έτοιμη σάλτσα...
Ρίχνουμε στο νερό πολύ αλάτι και λίγο σπορέλαιο. Όταν κοχλάσει το νερό ( όχι απλό βρ...
Το κριθαράκι ή μανέστρα είναι ζυμαρικό της ελληνικής γης με ωοειδές σχήμα - πεπλατυσμένο στο κέντρο και μυτερότερο στα άκρα - και μέγεθος κόκκου ρυζιού ή σιταριού ή και μεγαλύτερο. Τόσο στα ελληνικά όσο και στα ιταλικά η ονομασία του προέρχεται από το δημητριακό κριθάρι. Φτιάχνεται από σιμιγδάλι το ..
Το κριθαράκι ή μανέστρα είναι ζυμαρικό της ελληνικής γης με ωοειδές σχήμα - πεπλατυσ...
Ρίχνουμε στο νερό πολύ αλάτι και λίγο σπορέλαιο. Όταν κοχλάσει το νερό ( όχι απλό βρασμό) ρίχνουμε τα ζυμαρικά για όσα λεπτά αναγράφεται στην συσκευασία του κάθε ζυμαρικού. Τα στραγγίζουμε πολύ καλά χωρίς να τα ξεπλύνουμε και τα ανακατεύουμε απαλά με πολύ λίγο ελαιόλαδο ή ρίχνουμε την έτοιμη σάλτσα...
Ρίχνουμε στο νερό πολύ αλάτι και λίγο σπορέλαιο. Όταν κοχλάσει το νερό ( όχι απλό βρ...
Ρίχνουμε στο νερό πολύ αλάτι και λίγο σπορέλαιο. Όταν κοχλάσει το νερό ( όχι απλό βρασμό) ρίχνουμε τα ζυμαρικά για όσα λεπτά αναγράφεται στην συσκευασία του κάθε ζυμαρικού. Τα στραγγίζουμε πολύ καλά χωρίς να τα ξεπλύνουμε και τα ανακατεύουμε απαλά με πολύ λίγο ελαιόλαδο ή ρίχνουμε την έτοιμη σάλτσα...
Ρίχνουμε στο νερό πολύ αλάτι και λίγο σπορέλαιο. Όταν κοχλάσει το νερό ( όχι απλό βρ...
Ρίχνουμε στο νερό πολύ αλάτι και λίγο σπορέλαιο. Όταν κοχλάσει το νερό ( όχι απλό βρασμό) ρίχνουμε τα ζυμαρικά για όσα λεπτά αναγράφεται στην συσκευασία του κάθε ζυμαρικού. Τα στραγγίζουμε πολύ καλά χωρίς να τα ξεπλύνουμε και τα ανακατεύουμε απαλά με πολύ λίγο ελαιόλαδο ή ρίχνουμε την έτοιμη σάλτσα...
Ρίχνουμε στο νερό πολύ αλάτι και λίγο σπορέλαιο. Όταν κοχλάσει το νερό ( όχι απλό βρ...