Συνταγή:
Τσιγαρίζουμε ελαφρά το πλιγούρι με ελάχιστο ελαιόλαδο. Το ρίχνουμε σε καυτό νερό σε αναλογία 1 μέρος πλιγούρι με 1 ½ μέρος νερό, προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι και κάποιο αρωματικό π.χ. βασιλικό. Μόλις πάρει μία βράση το απομακρύνουμε από την φωτιά. Το σκεπάζουμε με μία πετσέτα για να παραμείν..
Συνταγή:
Τσιγαρίζουμε ελαφρά το πλιγούρι με ελάχιστο ελαιόλαδο. Το ρίχνουμε σε κα...
ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
α) 3/4 της κούπας λάδι
β) 2 κούπες σιμιγδάλι
γ) 1½ κούπα ζάχαρη
δ) 2 κούπες νερό
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι στο λάδι μέχρι να ροδίσει. Δένουμε το σιρόπι (τη ζάχαρη με το νερό) και το ρίχνομε καυτό στο σιμιγδάλι. Παίρνει μια βράση και το ..